BOSTON

boston-1-1408110
Foto Bus EUA
boston-1437952-639x946
Boston
Foto Boston 2019
Boston
Boston

Per aquells viatjers majors de 16 anys i sense límit d'edat als quals Irlanda se'ls ha quedat petita, o per aquells que vulguin viatjar en família, hem arribat a acords amb escoles internacionals. L'Escola de Llengües de Boston rep la visita d'estudiants d'arreu del Món de totes les edats, la qual cosa ofereix als estudiants un ambient d'estudi internacional.

Boston és la capital de Massachussetts i és una de les ciutats més antigues d'Estats Units. Té una població de 645.000 habitants i en la que els nostres estudiants es sentiran com a casa. La ciutat està ubicada a la costa Atlàntica dels Estats Units d'Amèrica. Boston és una ciutat lluminosa, banyada per l'Oceà Atlàntic, amb un port que ofereix una espectacular vista de la ciutat, i creuada pel Riu Charles.

Els seus habitants estan acostumats als estudiants, ja que a Boston es troben les seus d'algunes de les  Universitats més prestigioses d'EUA.

El primer dilluns després de l'arribada farem la prova de nivell als alumnes amb la intenció que puguin treballar des del primer dia en un grup adequat a la seva edat i al seu nivel d’anglès amb altres estudiant d’arreu del món.

Feu una ullada al programa que us oferim...