Nosaltres

KBLanguage és un projecte que neix fruit de l’experiència personal dels seus fundadors. Som la Montse Guardiola i en David Cabezudo i som una parella del Maresme que pensem que enviar els nostres fills a estudiar a l’estranger no ha de representar una preocupació, més enllà de que posem a la maleta.

En la seva adolescència, la Montse ja va marxar a estudiar a Londres per millorar el seu anglès, i va gaudir d’una experiència gratificant. Quan ha estat el moment d’oferir aquesta experiència als seus fills, com qualsevol pare o mare es va preguntar que és el que cal per enviar els fills a estudiar a un altre país, i fer-ho amb tranquil·litat.

La millor manera de viatjar pels teus fills és amb tu. No hi ha ningú amb qui puguin estar millor, i això és un fet. Ara bé, si el que vols és que aprenguin un idioma, el millor és que viatgin sols, amb la supervisió d’algú de la teva màxima confiança.

La resposta doncs, és  CONFIANÇA i això és el que oferim a KBLanguage.

 

En el procés de gestació d’aquest projecte, hem arribat a acords amb entitats locals amb una contrastada experiència en l'organització i gestió d'estades educatives a Irlanda i a EUA, que s'ocupen de dirigir l'equip docent, i seleccionar les famílies d'acollida.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle