VANCOUVER

Foto6
Foto5
Foto3
Foto4
Foto2
Foto1

Aquest any 2020 obrim un nou i atractiu destí... VANCOUVER!!!

Hem arribat a un acord amb una reconeguda escola internacional situada al centre de Vancouver, que ofereix classes per a majors de 16 anys i adults durant tot l'any. L'Escola de Llengües de Vancouver rep la visita d'estudiants d'arreu del Món de totes les edats, la qual cosa ofereix als estudiants un ambient d'estudi internacional.

Les nostres famílies acollidores viuen entre 20 i 45 minuts de l’escola i els nostres estudiants disposen d’habitació individual així com tots els menjars inclosos.

Vancouver és una ciutat canadenca localitzada al sud-oest de la província de la Colúmbia Britànica. Té una població de 603.000 habitants, i l'àrea metropolitana, coneguda com el Districte Regional del Gran Vancouver, és la més gran de l'oest del Canadà i la tercera més gran del país.

Vancouver, en els últims anys, sempre ha estat considerada com una de les cinc ciutats amb millor qualitat de vida del món.

Per a aquells que no coneguin la zona, pot resultar sorprenent que Vancouver no es trobi a l'illa de Vancouver. Tant l'illa com la ciutat (i la que té el mateix nom als Estats Units) porten el nom del capità de la Marina Reial britànica, George Vancouver, que va explorar la regió l’any 1792.

Les dates del programa a Vancouver són obertes. Consulta'ns la disponiblitat segons les dates que t'interessen.

Feu una ullada al programa que us oferim...